מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שעועית, רוטב עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: טאקו שלישי: מרק טאקו קל, WACKY Cake VIII, ו אין מרק טאקו זמן-לעשות מרק מהיר וקל כי הוא טעים ומוכן בעוד כמה דקות.
הוראות
1
במחבת מעל חום בינוני, לבשל בשר ובצל עד בשר משחימים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים תערובת בשר בבישול איטי עם תיבול טאקו, רוטב עגבניות, תירס, שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
תוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
כיסוי, ומבשלים על 2 שעות נמוכות. כדי לשרת, לשים קומץ של שבבי תירס בכל קערה, העליון עם מרק, גבינה, בצל ירוק.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.