מרק טורטיה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך אבוקדו, סודה לשתיה, טורטיות תירס בקוטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, מרק טורטיה, ו מרק טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
חתך חריץ ב 1 צד ארוך של כל צ ' ילה; למשוך פתוח.
הסר זרעים וממברנות; לחץ על צ ' ילי שטוח.
חותכים צ 'ילי pasilla לרצועות 1x1/4 אינץ'.
חותכים 6 טורטיות לרצועות 1x1 / 4 אינץ'.
חום 2/3 כוס שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה עד חם מאוד. עבודה בקבוצות, להוסיף רצועות טורטייה למחבת; לזרוק עד פריך וזהב, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר רצועות מגבות נייר. אחד בכל פעם, מטגנים 6 טורטיות שלמות בשמן עד שזהוב וכמעט פריך, כ -30 שניות לכל צד.
העבר למגבות נייר. עבודה בקבוצות, להוסיף guajillo צ 'יילס למחבת; לחץ עם מרית עד צ' יילס להתחיל שלפוחית, על 10 שניות לכל צד.
מוסיפים פסילה צ ' ילה רצועות למחבת; מערבבים 10 שניות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מערבבים עגבניות ו-5 המרכיבים הבאים בסיר גדול וכבד. קרסו בגסות את כל הטורטיות, ואז גואחילו צ'ילי לעציץ. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לכסות ומבשלים עד המים נספגים כמעט צ ' ילי רכים, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות. עבודה בקבוצות 3, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה, הוספת 1/4 מרק כוס לכל אצווה.
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת עגבניות; מערבבים עד עבה ועמוק יותר בצבע, על 2 דקות.
מוסיפים 3 1/4 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. מבשלים 8 דקות לפתח טעמים. מתבלים במלח.
מקשטים כל מנה עם רצועות טורטייה, רצועות צ ' ילה, גבינה, אבוקדו חתוך, ו קרמה.
* שמנת מקסיקנית מתורבתת עם טעם אגוזים מעט ועקביות של שמנת חמוצה דקה.