מרק טורטיה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, פלפל ומלח, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, מרק טורטיה, ו מרק טורטיה.
הוראות
בתנור הולנדי או סיר גדול, מחממים את השמן מעל בינוני במשך כ 40 שניות.
מוסיפים את הבצלים ואת טורטיות ו sauté במשך 3-5 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté לעוד 2 דקות, גירוד תחתית הסיר עם כף.
מוסיפים את העגבניות ואת 1 כוס המים או מרק. לגרד את תחתית הסיר. אם משתמשים בבסיס מרק, מוסיפים את בסיס המרק ומערבבים עד שהוא מומס. מערבבים הנותרים 2 כוסות מים (או מרק).המשך חימום מעל בינוני או רק מתחת לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את מזון גזר התינוק, כמון, אבקת צ ' ילי, דבש עלה דפנה. להגדיל את החום מעט ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. לכסות ולתת להתבשל במשך 30 דקות. לחשוף ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 20-30 דקות או עד המרק סמיך.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. כ -5 דקות לפני ההגשה, להוסיף את העוף. לחלופין, אתה יכול לשים ערימה גדולה של עוף בקערה, העליון אותו עם אבוקדו וגבינה, ואז לשפוך את המרק סביבו.
הסר את העלה לפני ההגשה. עושה בערך 5 כוסות.