קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק טורטייה חריף

מרק טורטייה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק טורטייה חריף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו אבוקדו, עצמות עוף, עלי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק עוף חריף טורטייה, מרק טורטיה עוף מתובל של Sarahkaye, ו מרק טורטייה עוף חריף Crockpot.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים טורטיות לרצועות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם על גיליון עוגיות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים אותם 5 עד 10 דקות, או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בסיר גדול, להביא את מרק עוף ועצמות עוף לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מניחים מסננת על סיר גדול שני מסננים את המרק דרכו. כאשר העצמות קרירות מספיק כדי להתמודד, להרים את הבשר שנותר ולהוסיף אותו מרק מתוח. מערבבים את הבצל, העגבניות, jalapenos, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
חום על 5 דקות יותר כדי למזג טעמים.
7
חותכים את התירס מן הקלחי ולהוסיף אותו למרק. מחלקים את רצועות טורטייה אפויות בין 4 קערות. מצקת במרק ומגישה עם קערות של עלי כוסברה, אבוקדו בשלישית, וגבינה מתפוררת לשימוש כמו תוספות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת