קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק טורטייה חריף

מרק טורטייה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק טורטייה חריף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו אבוקדו, עצמות עוף, עלי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק עוף חריף טורטייה, מרק טורטיה עוף מתובל של Sarahkaye, ו מרק טורטייה עוף חריף Crockpot.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
חותכים טורטיות לרצועות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם על גיליון עוגיות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים אותם 5 עד 10 דקות, או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
בסיר גדול, להביא את מרק עוף ועצמות עוף לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מניחים מסננת על סיר גדול שני מסננים את המרק דרכו. כאשר העצמות קרירות מספיק כדי להתמודד, להרים את הבשר שנותר ולהוסיף אותו מרק מתוח. מערבבים את הבצל, העגבניות, jalapenos, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
חום על 5 דקות יותר כדי למזג טעמים.
7
חותכים את התירס מן הקלחי ולהוסיף אותו למרק. מחלקים את רצועות טורטייה אפויות בין 4 קערות. מצקת במרק ומגישה עם קערות של עלי כוסברה, אבוקדו בשלישית, וגבינה מתפוררת לשימוש כמו תוספות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת