קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

מרק טיפת ביצים מתוך ספר הבישול הסיני לקחת

מרק טיפת ביצים מתוך ספר הבישול הסיני לקחת
אם יש לכם יין אורז, פלפל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו ספר הבישול הסיני דן מיאן, Chow Mein עוף מ ' ספר הבישול משלוח אוכל הסיני, ו שעועית ירוקה מטוגנת יבשה מתוך ספר הבישול הסיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את פטריות השיטאקה במים חמים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מסננים וסוחטים את המים העודפים, משליכים את הגבעולים, וחותכים דק את כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מערבבים את הפטריות, מניית עוף, יין אורז, וג ' ינג ' ר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ומערבבים את הסוכר, המלח והפלפלפל הלבן.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
יין אורזיין אורז
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את תערובת קורנפלור למרק המבשל ומערבבים עד שהמרק מתעבה מעט-מספיק כדי לכסות את גב כף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
5
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה בקלילות עם מזלג. לאט לאט לשפוך את הביצה לתוך המרק בזרם יציב תוך ערבוב מתמיד עם כף ארוכה או צ ' ופסטיק. הביצה צריכה לבשל מיד ולהיראות כמו גדילים צהובים לבנים ארוכים. כבה את החום לאחר שתראה את הגדילים הלבנים כדי למנוע מהביצה להתבשל יתר על המידה. מצקת את המרק לקערות בודדות, מפזרים את הבצל הירוק על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שמורת דה מורגנזון Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.