מרק טיפת ביצים מתוך ספר הבישול הסיני לקחת
אם יש לכם יין אורז, פלפל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו ספר הבישול הסיני דן מיאן, Chow Mein עוף מ ' ספר הבישול משלוח אוכל הסיני, ו שעועית ירוקה מטוגנת יבשה מתוך ספר הבישול הסיני (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פטריות השיטאקה במים חמים במשך 15 עד 20 דקות.
מסננים וסוחטים את המים העודפים, משליכים את הגבעולים, וחותכים דק את כובעי הפטריות.
מערבבים את הפטריות, מניית עוף, יין אורז, וג ' ינג ' ר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ומערבבים את הסוכר, המלח והפלפלפל הלבן.
מוסיפים את תערובת קורנפלור למרק המבשל ומערבבים עד שהמרק מתעבה מעט-מספיק כדי לכסות את גב כף.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה בקלילות עם מזלג. לאט לאט לשפוך את הביצה לתוך המרק בזרם יציב תוך ערבוב מתמיד עם כף ארוכה או צ ' ופסטיק. הביצה צריכה לבשל מיד ולהיראות כמו גדילים צהובים לבנים ארוכים. כבה את החום לאחר שתראה את הגדילים הלבנים כדי למנוע מהביצה להתבשל יתר על המידה. מצקת את המרק לקערות בודדות, מפזרים את הבצל הירוק על גבי, ומגישים.