קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

מרק טיפת ביצים מתוך ספר הבישול הסיני לקחת

מרק טיפת ביצים מתוך ספר הבישול הסיני לקחת
אם יש לכם יין אורז, פלפל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו ספר הבישול הסיני דן מיאן, Chow Mein עוף מ ' ספר הבישול משלוח אוכל הסיני, ו שעועית ירוקה מטוגנת יבשה מתוך ספר הבישול הסיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את פטריות השיטאקה במים חמים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מסננים וסוחטים את המים העודפים, משליכים את הגבעולים, וחותכים דק את כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מערבבים את הפטריות, מניית עוף, יין אורז, וג ' ינג ' ר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ומערבבים את הסוכר, המלח והפלפלפל הלבן.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
יין אורזיין אורז
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את תערובת קורנפלור למרק המבשל ומערבבים עד שהמרק מתעבה מעט-מספיק כדי לכסות את גב כף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
5
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה בקלילות עם מזלג. לאט לאט לשפוך את הביצה לתוך המרק בזרם יציב תוך ערבוב מתמיד עם כף ארוכה או צ ' ופסטיק. הביצה צריכה לבשל מיד ולהיראות כמו גדילים צהובים לבנים ארוכים. כבה את החום לאחר שתראה את הגדילים הלבנים כדי למנוע מהביצה להתבשל יתר על המידה. מצקת את המרק לקערות בודדות, מפזרים את הבצל הירוק על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שמורת דה מורגנזון Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.