מרק טרגון אספרגוס
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק טרגון אספרגוס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 124 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס, שאלוט, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אספרגוס עם יוגורט וטרגון, אספרגוס עם ויניגרט טרגון, ו אספרגוס לימון-טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף אספרגוס ולשבור ולהשליך קצוות קשים. אספרגוס קוצצים גס.
במחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים שמן זית ובצלצלים עד שאלוט הם רפויים, כ -3 דקות.
הוסף אספרגוס, 1 1/2 כפות טרגון, מרק ירקות, ו 2 כוסות מים. מביאים רותחים מעל חום גבוה ומבשלים עד אספרגוס הוא רך-פריך כאשר פירסינג, על 3 דקות יותר.
בינתיים, קרם שוט עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
בבלנדר, מרק טהור עד חלקה, חלק בכל פעם. מתבלים לפי הטעם במלח.
להחזיר מרק למחבת ומערבבים על חום גבוה עד אידוי. מצקת לתוך קערות, ומפזרים עם טרגון שנותר.
מוסיפים חלק שווה של קצפת לכל קערה.