מרק ירקות איטלקי
מרק ירקות איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 486 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרישה, שמן זית, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מרק ירקות איטלקי, מרק ירקות איטלקי, ו מרק ירקות איטלקי.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
הוסף את כרישה ו saute עד שקוף, על 8 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד מכרז, על 2 דקות. מערבבים את הקישואים והארטישוקים. מתבלים את הירקות במלח ופלפל.
לטגן עד קישואים במכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים את מרק הירקות. מערבבים את הקורנית ומבשלים 2 דקות. כסה את הסיר והבא את המרק לרתיחה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשל בעדינות עד הטעמים לפתח, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות.