אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו מרק ירקות עם כיסונים. מתכון זה מספיק ל-20 מנות . מנה אחת מכילה 101 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . אם יש לכם אבקת אפייה, שעועית ירוקה חתוכה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -4 שעות ו-40 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . עם ציון כפית של 76% , המנה הזו טובה. מרק עגבניות עם כיסונים , כיסוני תפוחי אדמה חריפים מצופים בבלילה בסגנון אלו בונדה , וכיסוני תפוחים ברוטב פנטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר, מניחים את עצמות הבקר, מים, בצל אחד ועלה דפנה. מביאים לרתיחה. מסירים את הקצף. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות או עד שהבשר נופל מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים חלב ומערבבים רק עד להרטבה. מטפטפים כפיות על הנוזל הרותח. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 10-15 דקות או עד שקיסם הננעץ בכופתן יוצא נקי (אין להרים את המכסה בזמן הבישול).