קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות38
מגזין

מרק ירקות עם כיסונים

מרק ירקות עם כיסונים
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו מרק ירקות עם כיסונים. מתכון זה מספיק ל-20 מנות . מנה אחת מכילה 101 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . אם יש לכם אבקת אפייה, שעועית ירוקה חתוכה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -4 שעות ו-40 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . עם ציון כפית של 76% , המנה הזו טובה. מרק עגבניות עם כיסונים , כיסוני תפוחי אדמה חריפים מצופים בבלילה בסגנון אלו בונדה , וכיסוני תפוחים ברוטב פנטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר, מניחים את עצמות הבקר, מים, בצל אחד ועלה דפנה. מביאים לרתיחה. מסירים את הקצף. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות או עד שהבשר נופל מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקרעצם בקר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להיפטר מהעצמות, הבצל ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הוציאו את הבשר מהעצמות וקצצו אותו לקוביות. הסירו את השומן מהציר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים לסיר את הבשר, הבצל הנותר חתוך לרבעים, הירקות הנותרים, השעורה והפטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם. מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעורה והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שעורהשעורה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
עבור כופתאות, ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים חלב ומערבבים רק עד להרטבה. מטפטפים כפיות על הנוזל הרותח. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 10-15 דקות או עד שקיסם הננעץ בכופתן יוצא נקי (אין להרים את המכסה בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה