מרק ירקות עם פיסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק ירקות עם פיסטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכו לחנות ותרימו עלי פטרוזיליה, בצל, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק ירקות עם פיסטו, מרק ירקות עם פיסטו, ו מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק, למיין ולשטוף שעועית, ולמקם בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
ניקוז; להחזיר שעועית למחבת.
מוסיפים 6 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 45 דקות או עד מכרז.
ניקוז; להחזיר שעועית למחבת.
הוסף כרישה ו -9 המרכיבים הבאים (דרך קורטוב של טימין) למחבת, ערבוב לשלב.
מוסיפים 10 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מערבבים בקישואים, מקרוני, שעועית ירוקה; מבשלים 15 דקות או עד מקרוני הוא רך. להשליך עלה דפנה.
כדי להכין פיסטו, לשלב בזיליקום, גבינה ושום במעבד מזון; לעבד עד צורות להדביק נוקשה. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.