מרק כרוב אדום חמוץ מתוק בסגנון גרמני
צריך ללא גלוטן ומרק ללא חלב? מרק כרוב אדום מתוק וחמוץ בסגנון גרמני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 23 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם ציר עוף, שמן זית, עד 6 גרגרי ערער, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: מרק כרוב אדום חמוץ מתוק בסגנון גרמני, כרוב חמוץ מתוק גרמני, ו כרוב אדום חמוץ מתוק-גרמני.
הוראות
מגישים עם גבינה שוויצרית בגריל או גבינת צ ' דר לבנה חדה במיוחד על פומפרניקל או לחם דגנים מלאים.;
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר מרק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, ובייקון. בייקון חום פריך ולהסיר לצלחת, ניקוז קצת שומן אם יש לך יותר ממספיק כדי לייפות קלות את החלק התחתון של הסיר.
מוסיף את הבצל, גזר, קימל, ותפוחים, ומערבבים כמה דקות. ואז לנבול את הכרוב ואת העונה עם פלפל שחור וכמה אגוז מוסקט מגורד טרי. מכסים עם מכסה מעט כרוב פתוח וילט בזמן שאתה מכין את השקיק. מלא את הגבינה עם גרגרי ערער, שיני, עלי דפנה, קליפת תפוז, וקינמון, ולהשתמש חוט מטבח לקשור אותו לצד הסיר. זרוק אותו לתוך הסיר ומערבבים לתוך הכרוב.
מוסיף את החומץ, שמירה על הראש שלך בחזרה מן הסיר החם, סוכר חום, מלאי, ומים, ולהביא את המרק לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות, עד כרוב הוא מאוד רך מרק התעבה. מערבבים את חתיכות הבייקון בחזרה, ולאחר מכן להתאים את המלח לטעמך.
מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש, או לשרת עם כריכי גבינה בגריל.