מרק כרוב מוקרם
צריך מנה עיקרית צמחונית? מרק כרוב מוקרם יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. וזה די טוב. נסו מרק כרוב מוקרם, מרק כרוב מוקרם מואר!, ו נקניק מוקרם, תפוחי אדמה ומרק כרוב לה zuppa Toscana (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה בעציץ גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים סלרי ובצל בחמאה עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
יוצקים מרק עוף ומים על תערובת הסלרי; מביאים לרתיחה.
מוסיפים כרוב, מלח סלרי, אורגנו, טימין, אבקת שום, מלח ופלפל שחור לסיר. מבשלים מרק עד הכרוב הוא מאוד רך, 45 עד 60 דקות.
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים 1 כוס בתוספת 1 כף קמח לתוך חמאה מומסת עד חלקה.
להביא את המרק לרתיחה מתגלגלת. מערבבים כמות קטנה של מרק חם לתוך תערובת קמח עד חלקה. להחזיר את כל תערובת הקמח למרק.
יוצקים חלב לתוך המרק, להפחית את החום בינוני נמוך, ולהביא מרק לרתיחה.
מוסיפים גבינה ומערבבים עד מעורבב לתוך תערובת עבה, שמנת. רזה על ידי הוספת חלב במידת הצורך.