קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות62
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרוב סבוי עם כופתאות כוסמת

מרק כרוב סבוי עם כופתאות כוסמת
מרק כרוב סבוי עם כופתאות כוסמת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תפוח סבתא סמית, עלים פגומים הוסרו, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק כרוב סבוי, מרק תפוחי אדמה כרוב סבוי, ו מרק כרוב מבושל עם פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את זרעי קימל וכוסברה במחבת קטנה על חום בינוני. טוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי קימלזרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ללוח חיתוך ולתת מגניב, על 2 דקות. לרסק את הזרעים באמצעות פטיש או מחבת עד שבור לחתיכות אבל לא ריסק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הבייקון בסיר גדול, רחב או תנור הולנדי מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פריך משחימים, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, לגרר את התפוח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת לתוך קערה בינונית ולהניח בצד (אתה לא צריך לקלף את התפוח). כאשר הבייקון מוכן, השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר אותו לצלחת מרופדת בנייר מגבת; להפריש. השאר את השומן שניתנו בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את התפוח המגורד ואת כל מיצים, בצל, קימל כתוש וכוסברה לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 8 עד 10 דקות.מערבבים את החרדל עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
זרעי קימלזרעי קימל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הכרוב ומלח נמדד, מתבלים בפלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא מעט נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, מלח ופלפל בקערה גדולה כדי לשבור את כל גושים. מערבבים בחלב וחמאה מומסת עד הבצק פשוט מגיע יחד (זה יהיה עבה מאוד).לאחר המרק הוא רותח, להפחית את החום בינוני נמוך. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. זרוק 1 כף גדושה של בצק בכל פעם לתוך המרק סביב היקף הסיר וחזור עד שכל הבצק כבר בשימוש. מכסים במכסה הדוק ומבשלים עד שהכופתאות רכות ומבושלות דרך והכרוב רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מגישים מקשטים עם חתיכות בייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות