מרק כרוב פיקנטי עם נקניק אנדויל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם נקניקיות andouille, בצל, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: נקניקיות וקייל מקרוני וגבינה, נקניקיות אנדויל, כרוב, ואופה ירקות שורש, ו פסטת קישואים שמנת Cajun זוקיני עם כרוב נקניקיות Andouille.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר andouille ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את המניה וכרוב; לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
להפחית את החום עד בינוני ומבשלים את המרק עד כרוב הוא רך, על 10 דקות. מתבלים את המרק עם מלח ופלפל ומגישים, או נותנים להתקרר להקפיא.