מרק כרוב תיקון
מרק כרוב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 149 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו גזר, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק כרוב תיקון, מרק כרוב הודו, ו כרוב תיקון כרוב סלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מטגנים את חתיכות הבייקון ואת הבצל בשמן במשך כ 5 דקות, או עד הבצל רך. מערבבים את הקמח כדי מעיל היטב, ואז לשפוך במהירות את מרק העוף. מערבבים כל הזמן במשך 3 דקות, או עד מעובה במקצת.
לאחר מכן, מוסיפים את הכרוב, גזר, מלח, פלפל שחור טחון ועלה דפנה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים את האפונה ושמנת חמוצה 1 דקה לפני ההגשה. אפשר לחמם דרך ולהסיר עלה דפנה.