מרק כרוב תפוחי אדמה עם Gruyère
צריך מרק ללא גלוטן? מרק כרוב תפוחי אדמה עם Gruyère יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 194 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלה דפנה, כרוב, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצל, כרישה ומרק כרוב עם טוסטים Gruyere, Kale & Gruyère Panini, ו מרק כרוב ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, תפוחי אדמה, מלח, עלה דפנה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד שתפוח אדמה רך.
מערבבים כרוב ובזיליקום. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד כרוב הוא רך. להשליך עלה דפנה. מחית תפוחי אדמה חלקית עם מחית תפוחי אדמה עד עבה וגושי. למעלה עם גבינה.