מרק כרובית עם פירורי לחם צ'וריסו פריכים
מרק כרובית עם פירורי לחם צ'וריסו פריכים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עלה דפנה, בצל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, מרק פירות ים עם פירורי לחם פריכים, ו כרובית אפורה עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק גדול, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבצל לקוביות, שיני שום כתושות, ספרי קורנית עלה דפנה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיף את הפרחים כרובית ומניות עוף ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הכרובית הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות. השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ.
בבלנדר או מעבד מזון, בזהירות לרסס את המרק בקבוצות עד חלקה.
יוצקים את המרק לתוך סיר נקי ולהגדיר אותו על אש נמוכה. מערבבים את השמנת הכבדה ומתבלים את מרק הכרובית במלח ופלפל שחור.
בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את צ ' וריסו קצוץ על חום מתון עד שהוא כמעט פריך, על 3 דקות.
מוסיפים את panko ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפירורים הם פריך, על 5 דקות.
מעבירים את פירורי לחם צ ' וריסו לקערה קטנה.
מצקת את המרק לקערות רדודות.
מפזרים את פירורי לחם צ ' וריסו ומגישים מיד, לפני שפירורי הלחם נעשים רטובים.