מרק כרובית עם צדפות צרובות, שמן לימון וקוויאר אמריקאי
מתכון מרק כרובית עם צדפות צרובות, שמן לימון, קוויאר אמריקאי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא קצפת, כרישה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: מרק כרובית קארי-הדרים עם צדפות צרובות ובצלצלים פריכים, צדפות צרובות עם פירה כרובית, ו צדפות צרובות מחבת עם כרובית, חזרת ותפוח.
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום. Sauté עד בצל רך, על 5 דקות.
מוסיפים כרובית, מרק, ושמנת. מביאים מרק לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים בעדינות עד כרובית הוא במכרז, על 18 דקות. מרק פירה בקבוצות קטנות בבלנדר עד חלקה. חזור לאותו סיר. מרק העונה עם מלח כשר ופלפל לבן. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי וצינה. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
כרישה בלאנש בסיר קטן של מים מלוחים רותחים 1 דקה; ניקוז.
מניחים חלק כרישה במרכז כל קערה.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת בינונית על חום גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל. לצרוב עד חום ופשוט אטום במרכז, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מניחים 1 צדפה על כרישה בכל קערה; צדפה העליון עם קוויאר. מרק מצקת סביב צדפה, טפטוף עם 1 כפית שמן לימון, ומפזרים עירית.