מרק כרישה חריף-תפוחי אדמה-כרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק Sriracha-תפוחי אדמה כרישה פיקנטי. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 129 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקון, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק כרישה חריף-תפוחי אדמה-כרישה, מרק אטריות עם בטטה, ו מרק כרישה ותפוחי אדמה.
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני.
להוסיף כרישה; לבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תפוחי אדמה ומרק. לכסות; לבשל 20 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
הסר מהחום; לחשוף. באמצעות בלנדר טבילה, מרק פירה. מערבבים ברוטב Sriracha ומלח לפי הטעם.