גשו לסופר וקנו חמאה, מניית עוף, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק בייקון, תפוחי אדמה וכרישה עם שום צלוי, שום קלוי, תפוחי אדמה, כרישה ומרק שומר, ו מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שלב את תפוחי האדמה כרישה על מחבת גיליון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את שמן הזית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולזרוק את הירקות באופן שווה. צולים במשך 40 עד 45 דקות, הופכים אותם עם מרית כמה פעמים במהלך הבישול, עד רך מאוד.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הוסף את ארוגולה וזרוק לשלב. צלי במשך 4 עד 5 דקות יותר, עד ארוגולה הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
6
הסר את המחבת מהתנור ומניח מעל 2 מבערים. מערבבים ביין וכוס 1 של ציר העוף ומבשלים על אש נמוכה, מגרדים את כל חתיכות קלוי פריך דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
בקבוצות, מעבירים את הירקות הקלויים למעבד מזון המצויד בלהב הפלדה, מוסיפים את נוזל המחבת וכ-5 כוסות של ציר העוף כדי להכין מחית.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את מחית לתוך סיר גדול או תנור הולנדי. ממשיכים לרחרח את הירקות בקבוצות עד שכולם מסיימים ומשתלבים בסיר הגדול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
9
הוסף מספיק של הנותרים 1 עד 2 כוסות של מניות כדי להפוך מרק עבה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)
10
מוסיפים את הקרם, קרם פרש, 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל ולבדוק את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
כאשר מוכן לשרת, לחמם את המרק בעדינות ולהקציף ב 2 כפות יין לבן ו 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מגישים חם עם צורם נוסף של פרמזן ובצלצלים פריכים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמנת מתוקה נוספת
13
מחממים את השמן ואת החמאה בסיר על חום בינוני-נמוך עד שהוא מגיע 220 מעלות F על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopus
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה
14
להפחית את החום נמוך, להוסיף את שאלוט, ומבשלים 30 עד 40 דקות, עד שהם חום זהוב עשיר. הטמפרטורה צריכה להישאר מתחת 260 מעלות F. מערבבים את שאלוט מדי פעם כדי לוודא שהם חומים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
15
הסר אותם מן השמן עם כפית מחוררת, לנקז היטב, ולהתפזר להתקרר על מגבות נייר. ברגע שהם התייבשו והתפוררו, הם יכולים להיות מאוחסנים בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך כמה ימים.