. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם טימין, פטריות כפתור, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חורף לבן קוסמופוליטן, סנדלר לבן חורף, ו סלט לבן חורף.
הוראות
1
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים את השום, שאלוט, וג ' ינג ' ר, ומבשלים עד ריחני אבל לא חום, על 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק, הכרובית, גזר לבן, ופטריות, ומבשלים ומערבבים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
זיתים בשלים שלמים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שמן זית, לקלייה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את האגס, שעועית, חרדל, שמיר, ומערבבים רק עד מחומם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ענפי שמיר טריים שנקטפו
חצאי אגסים בסירופ
3
מערבבים ביין ותימין, ולהפוך את החום גבוה. מרתיחים, ערבוב כל הזמן, עד היין מצטמצם בחצי והוא מתקתק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים את מרק העוף. להחזיר את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד ירקות רכים, כ 20 דקות. אפשר למרק להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.