מרק לחם עבור צום: Panada
מרק לחם עבור צום: Panada עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 824 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שמן זית, סלרי, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פרוסות לחם מושאל, מרק צום, ו צום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח. תארגנו אמבט קרח בקרבת מקום. Blanch את האפונה במים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת, ומיד לרענן באמבט הקרח.
בסיר מרק, להביא למניות עוף לרתיחה. בסיר נפרד, לשלב את האפונה blanched, פירורי לחם, ביצים, גבינה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב. מערבבים במצקת של ציר העוף ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן ובהדרגה מוסיפים את המניה החמה, מצקת בכל פעם, כדי לשמור על הביצים מקרישה. התאם את התיבול והגשה.
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.