קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק מינסטרונה עם פסטה, שעועית וירקות

מרק מינסטרונה עם פסטה, שעועית וירקות
מרק מינסטרונה עם פסטה, שעועית וירקות דורש כ 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם קישוט בזיליקום, עלי דפנה, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. מתכון זה מאוכלרשת יש 109 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 99%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק מינסטרונה עם פסטה קינואה, מרק מינסטרונה עם דלעת חמאה, קייל ושעועית לבנה {איך אוכלים בתקציב}, ו מרק טוסקני עם שעועית לבנה, ירקות ועשבי תיבול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר איטי שלבו מרק, עגבניות, שעועית, גזר, סלרי, בצל, טימין, מרווה, עלי דפנה ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
שלושים דקות לפני סיום הבישול מוסיפים דיטליני, קישואים ותרד. מכסים ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
DitaliniDitalini
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
4
מוציאים עלי דפנה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור. מרק מצקת לקערות ומפזרים גבינת פרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
5
מקשטים בבזיליקום, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי למינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים מתעכבים בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורי משחק ומנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.