קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

מרק מינסטרונה של גבריאל המילטון עם כריכי גבינה בגריל

מרק מינסטרונה של גבריאל המילטון עם כריכי גבינה בגריל
המתכון של גבריאל המילטון מרק מינסטרונה עם כריכי גבינה בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך אסקרול, מלח כשר, גבעולי סלרי פנימיים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו מרק העגבניות והתירס החורפי של גבריאל, מרק בצל צרפתי טוסט גבינה, ו מרק עגבניות בזיליקום קרמי עם כריכי גבינה בגריל מיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
למרק: 1
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
2
מחממים 2 כפות של השמן והחמאה בסיר גדול עם מכסה הדוק על חום בינוני עד קצף החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום והשומר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים את הדלעת הצהובה ואת הקישואים, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הירקות על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה.2
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיפים את הכרובית ואת השעועית הירוקה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיף את כרוב, תרד, escarole, ערבוב עד הירוקים מתחילים לנבול, ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ירוקירוק
כרובכרוב
9
הוסף יותר מים לפי הצורך כדי לכסות את הירקות על ידי סנטימטר של נוזל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שכל הירקות מתחילים לרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מוסיפים את שמן הזית הנותר וקוביות הבוליון ומערבבים עד שקוביות הבוליון מתמוססות.3Cover ולהמשיך לבשל עד הירקות מתרככים לחלוטין, המרק מתעבה מעט, והטעמים התמזגו, כ 1 שעה. טעם ועונה עם מלח או קוביות מרק נוספות לפי הצורך. תתחמם.עבור כריכי גבינה בגריל: 1
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.2
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מניחים חצי פרוסות הלחם על משטח עבודה ומפרשים עם חצי המיונז. הפוך את פרוסות הלחם באופן שווה לחלק את הגבינה בין הפרוסות.3
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
13
מורחים את פרוסות הלחם הנותרות עם המיונז הנותר ומניחים אותם לצד מיונז מעל הגבינה כדי ליצור 10 כריכים.4
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
14
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית-נמוכה עד לחום, כ -4 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים 2 עד 3 כריכים במחבת ומבשלים עד התחתית הם חום זהוב והגבינה מתחילה להמיס, על 5 דקות. הפוך את הכריכים ומבשלים עד הצדדים השני הם חום זהוב והגבינה נמסה לחלוטין, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מעבירים לתבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר הכריכים.5כאשר כל הכריכים מבושלים, להסיר את תבנית האפייה מהתנור ומניחים על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
בואו מגניב 1 עד 2 דקות לפני חיתוך כל כריך ב half.To מגישים:1ladle המרק לתוך קערות ומפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מגישים עם כריכי הגבינה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
19
שתף מתכון זה
20
הדפס
21
דוא " ל
22
שמור (79)

מרכיבים

10קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1ראש בינוניכרובית, cored וחותכת לפרחים 3/4 אינץכרובית, cored וחותכת לפרחים 3/4 אינץ4גבעולי סלרי פנימיים, עלים וגבעולים פרוסים דקגבעולי סלרי פנימיים, עלים וגבעולים פרוסים דק3קוביות עוף, בתוספת יותר לפי הצורךקוביות עוף, בתוספת יותר לפי הצורך1עץescarole, cored ועלים קצוצים גסescarole, cored ועלים קצוצים גס2smallsנורות שומר, תחתית גזוז דק פרוסנורות שומר, תחתית גזוז דק פרוס51 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, חתוכות לשלישים ומנופצותשיני שום, חתוכות לשלישים ומנופצות227פלפל האבנרושעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1 אינץ1חבורהכרוב שחור( הידוע גם בשם Lacinato, טוסקני, cavolo nero, או קייל דינוזאור), גבעולים קשים הוסרו ועלים לחתוך לחתיכות בגודל ביסכרוב שחור( הידוע גם בשם Lacinato, טוסקני, cavolo nero, או קייל דינוזאור), גבעולים קשים הוסרו ועלים לחתוך לחתיכות בגודל ביס10קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה10אינצ ' ים20-עבה) פרוסות לחם כפרי (כ 1/2 כיכרות)20-עבה) פרוסות לחם כפרי (כ 1/2 כיכרות)454פלפל האבנרוגבינת צ'דר גרוסה חדה במיוחדגבינת צ'דר גרוסה חדה במיוחד1חבורהתרד, שטף, גבעולים גזוז, וקצוץ גסתרד, שטף, גבעולים גזוז, וקצוץ גס2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח (מקל 1/4)חמאה ללא מלח (מקל 1/4)10קצת קישואים קצוציםמיםמים1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק4smallsסקווש צהוב, זרעים הוסרו וקוביות בינוניותסקווש צהוב, זרעים הוסרו וקוביות בינוניות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, זרעים הוסרו וקוביות בינוניותקישואים, זרעים הוסרו וקוביות בינוניות