מרק מיסו ארוז מזין (לחלופין גלם)
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. לך לחנות ותביא שום, מיסו, נבטי שעועית מונג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: שייק ארוז מזין + באמצעות מסחטה שלך ביעילות, חומוס ארטישוק (בריא, מהיר וללא שמן אופציונלי), ו מרק שעועית שחורה ארוז ירקות איטי.
הוראות
מרינט נבטים ותרד על ידי הטלת שמן זית כתית. להפריש ל soften.To הפוך את המרק שלך, להקציף יחד מיסו וכמות קטנה של מים. לאט להוסיף מים שנותרו, שמן, ושום. אתה יכול גם להתמזג אם אתה רוצה instead.To לשרת, להעביר מרק לתוך ארבע קערות הגשה. למעלה עם נבטים במרינדה ותרד ומקשטים עם בצל ירוק. תיהנו מיד.מרק ישמור במשך 4 עד 5 ימים כאשר מאוחסנים בנפרד במקרר.