קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק מיסו עם כרוב נאפה אודון. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו כרוב נאפה תאילנדי ומרק בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפטריות בקערה חסינת חום בינונית ומוסיפים את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בואו לשבת עד הפטריות התרככו, כ -12 דקות.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את הבצל, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 5 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את המרק או המניה ורוטב סויה ומערבבים לשלב. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות מהנוזל שלהם ולהוסיף אותם לסיר.למדוד 1 כוס של נוזל פטריות, להיזהר לא לכלול כל משקעים מתחתית הקערה, ולהוסיף אותו לסיר. מביאים לרתיחה. (להשליך את הנוזל פטריות שנותר.) להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הפטריות רכות, על 15 דקות. בינתיים, מוסיפים את אודון לסיר של מים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
לנקז במסננת, תוך ערבוב, לשטוף את האטריות עם מים קרים עד שהם מקוררים ולא דביק יותר. מחלקים את כל אודון בין 4 מרק עמוק או קערות אטריות; להפריש.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכרוב למחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהכרוב רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
4 צלעות סלרי, חתוכות לקוביות של 1/2 אינץ'4 צלעות סלרי, חתוכות לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים את מיסו ומערבבים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. לפצח את הביצים, אם באמצעות, לתוך תערובת מבעבעת ומבשלים עד הלבנים נקבעים והחלמונים עדיין נוזליים, על 2 עד 3 דקות. מחלקים את המרק והביצים בין קערות האטריות, נזהרים לא לשבור את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
מיסומיסו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 צלעות סלרי, חתוכות לקוביות של 1/2 אינץ'4 צלעות סלרי, חתוכות לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מגישים מיד, עובר togarashi בצד לזרות אם תרצה בכך.