קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק מיסו עם כרוב נאפה אודון. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו כרוב נאפה תאילנדי ומרק בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפטריות בקערה חסינת חום בינונית ומוסיפים את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לשבת עד הפטריות התרככו, כ -12 דקות.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 5 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את המרק או המניה ורוטב סויה ומערבבים לשלב. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות מהנוזל שלהם ולהוסיף אותם לסיר.למדוד 1 כוס של נוזל פטריות, להיזהר לא לכלול כל משקעים מתחתית הקערה, ולהוסיף אותו לסיר. מביאים לרתיחה. (להשליך את הנוזל פטריות שנותר.) להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הפטריות רכות, על 15 דקות. בינתיים, מוסיפים את אודון לסיר של מים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לנקז במסננת, תוך ערבוב, לשטוף את האטריות עם מים קרים עד שהם מקוררים ולא דביק יותר. מחלקים את כל אודון בין 4 מרק עמוק או קערות אטריות; להפריש.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכרוב למחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהכרוב רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את מיסו ומערבבים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. לפצח את הביצים, אם באמצעות, לתוך תערובת מבעבעת ומבשלים עד הלבנים נקבעים והחלמונים עדיין נוזליים, על 2 עד 3 דקות. מחלקים את המרק והביצים בין קערות האטריות, נזהרים לא לשבור את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מיסומיסו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מגישים מיד, עובר togarashi בצד לזרות אם תרצה בכך.