קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק מיסו עם כרוב נאפה אודון. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו כרוב נאפה תאילנדי ומרק בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפטריות בקערה חסינת חום בינונית ומוסיפים את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
בואו לשבת עד הפטריות התרככו, כ -12 דקות.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3
מוסיפים את הבצל, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 5 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
4
מוסיפים את המרק או המניה ורוטב סויה ומערבבים לשלב. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות מהנוזל שלהם ולהוסיף אותם לסיר.למדוד 1 כוס של נוזל פטריות, להיזהר לא לכלול כל משקעים מתחתית הקערה, ולהוסיף אותו לסיר. מביאים לרתיחה. (להשליך את הנוזל פטריות שנותר.) להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הפטריות רכות, על 15 דקות. בינתיים, מוסיפים את אודון לסיר של מים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
5
לנקז במסננת, תוך ערבוב, לשטוף את האטריות עם מים קרים עד שהם מקוררים ולא דביק יותר. מחלקים את כל אודון בין 4 מרק עמוק או קערות אטריות; להפריש.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכרוב למחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהכרוב רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
2 כפות גבינת צ'דר מגוררת, אופציונלי2 כפות גבינת צ'דר מגוררת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מוסיפים את מיסו ומערבבים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. לפצח את הביצים, אם באמצעות, לתוך תערובת מבעבעת ומבשלים עד הלבנים נקבעים והחלמונים עדיין נוזליים, על 2 עד 3 דקות. מחלקים את המרק והביצים בין קערות האטריות, נזהרים לא לשבור את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מיסומיסו
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
2 כפות גבינת צ'דר מגוררת, אופציונלי2 כפות גבינת צ'דר מגוררת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
7
מגישים מיד, עובר togarashi בצד לזרות אם תרצה בכך.