מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק מיסו עם כרוב נאפה אודון. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו כרוב נאפה תאילנדי ומרק בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפטריות בקערה חסינת חום בינונית ומוסיפים את המים הרותחים.
בואו לשבת עד הפטריות התרככו, כ -12 דקות.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 5 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את המרק או המניה ורוטב סויה ומערבבים לשלב. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות מהנוזל שלהם ולהוסיף אותם לסיר.למדוד 1 כוס של נוזל פטריות, להיזהר לא לכלול כל משקעים מתחתית הקערה, ולהוסיף אותו לסיר. מביאים לרתיחה. (להשליך את הנוזל פטריות שנותר.) להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הפטריות רכות, על 15 דקות. בינתיים, מוסיפים את אודון לסיר של מים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
לנקז במסננת, תוך ערבוב, לשטוף את האטריות עם מים קרים עד שהם מקוררים ולא דביק יותר. מחלקים את כל אודון בין 4 מרק עמוק או קערות אטריות; להפריש.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכרוב למחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהכרוב רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את מיסו ומערבבים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. לפצח את הביצים, אם באמצעות, לתוך תערובת מבעבעת ומבשלים עד הלבנים נקבעים והחלמונים עדיין נוזליים, על 2 עד 3 דקות. מחלקים את המרק והביצים בין קערות האטריות, נזהרים לא לשבור את החלמונים.
מגישים מיד, עובר togarashi בצד לזרות אם תרצה בכך.