מרק מיסו של אוצר הים
מתכון ים אוצר צדפות מרק מיסו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יפני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. לך לחנות ותביא את מיסו, ג'ינג'ר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק יקר למדי עבור סתיו. נסו מרק צדפות / מרק צדפות מיסו, מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט ג ' ינג ' ר מופשר על קערה קטנה כדי לחלץ 1 כפית מיץ. תניח בצד.
שלב 2 כוסות Dashi ו 2 כוסות מים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף צדפות. כיסוי; מבשלים עד צדפות פתוחות, כ 10 דקות (צדפות להשליך שאינם נפתחות).
הסר בשר מן פגזים; להזמין בשר פגזים בנפרד. מסננים מרק וכל מיצים שנצברו דרך מסננת בסדר מרופד מסנן קפה. החזר מרק לסיר.
מערבבים מיסו לבן ואדום בקערה. תביא מרק להתבשל.
מוסיפים 1/4 מרק כוס למיסו; מערבבים עד המיסו מתמוסס.
להקציף מיסו לתוך מרק בסיר.
מוסיפים מיץ ג ' ינג ' ר שמור ורוטב סויה. לשמור על חום מעל בינוני-נמוך (לא להרתיח).
מניחים 1 צדפה פגז בכל קערה.
מניחים 3 חתיכות צדפות בשר בכל קליפה. מרק מצקת מעל; מפזרים בצל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.