מרק מלפפון חריף קר עם שרימפס עלומה
מרק מלפפון חריף קר עם שרימפס עלומה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב דגים אסייתי, עלה דפנה, עלי נענע או, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סלמון מבושל קר עם סלט מלפפון, מרק מלפפון קר, ו מרק מלפפון קר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, גזר, סלרי, יין לבן, עלי דפנה ופלפל ב 1 ליטר מים בסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני גבוה. תביא את הנוזל לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס בקליפות שלהם ואז נותנים למים לרתוח. מבשלים 60 שניות, ערבוב פעם או פעמיים.
הסר את השרימפס מיד ולפרוש בשכבה אחת כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים עד מקורר היטב, על 1 שעה. לקלף שרימפס ממש לפני ההגשה.הפוך את המרק: לשטוף את המלפפונים, אבל לא לקלף אותם.
חותכים חתיכה 6 אינץ ' ממרכז מלפפון אחד.
חותכים חתיכה זו לקוביות זעירות 1/8 אינץ'; להפריש.
חותכים את שאר המלפפון לחתיכות ½ אינץ.
מניחים את החתיכות ½ אינץ למעבד מזון יחד עם ½ כוס מים, דופק כמה פעמים כדי לגרר, ולאחר מכן להפעיל את המכונה עד המלפפון הוא חלק לחלוטין וכמעט liquified.קו מסננת גדולה, בסדר רשת עם 2 שכבות של cheesecloth. מניחים את המסננת המצופה מעל קערה גדולה.
מוסיפים את מחית המלפפון, נותנים לנוזל ליפול לתוך הקערה. לאחר מכן באמצעות החלק האחורי של כף עץ לחץ על עיסת הנותרים כדי לחלץ כמה שיותר מהנוזל ככל האפשר. זרוק את העיסה.
מוסיפים את צ ' ילי הציפור התאילנדית הטחון, רוטב דגים אסייתי ו limejuice. תרגע טוב. (אתה יכול לעשות מראש עד לנקודה זו ומקרר עד 2 ימים.) לטעום את המרק, להתאים תיבול במידת הצורך עם קצת יותר רוטב דגים או מיץ לימון לפי הטעם. הימנע מלח.מצקת את המרק הקר לתוך קערות רדודות ומגישים, מעוטר מלפפון חתוך שמורות, שרימפס קלופים עלומות ונענע.