מרק מלפפון-שמיר עם בצל ירוק
מרק מלפפון-שמיר עם בצל ירוק נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. יש מרק זה 126 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלב חמאה, מלפפונים, שמירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מלפפון-שמיר עם בצל ירוק, מרק מלפפון-שמיר, ו מרק מלפפון-שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס דק מחצית המלפפונים לרוחב. פרוסה דקה של חצי מהסקליון לרוחב. תניח בצד.
קוצצים גס את המלפפונים הנותרים ואת הבצל הירוק ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את שמיר, שום, מיץ לימון, חלב חמאה ויוגורט, ומערבבים טוב אבל עדין. מתבלים במלח ופלפל ומחית בבלנדר עד מומסים. (הערה: אתה יכול להשתמש במעבד מזון, אבל בלנדר ייתן תוצאה חלקה יותר, נעימה יותר.)
להעביר את המרק לקערה גדולה ולהוסיף מלפפונים פרוסים שמורים בצל ירוק. להתאים תיבול עם מלח, פלפל, טבסקו לפי הטעם. צ ' יל לפחות 2 שעות במקרר.
מאת: BILL Telepan Andrew Friedman, Copyright (C) 2004 by Bill Telepan. Reprinted by permission of Simon & Schuster, Inc.