מרק מקרוני איטלקי
מרק מקרוני איטלקי לוקח כשעתיים ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. תמורת 1.61$ למנה, המתכון הזה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת פרמזן, בצל, מים ושמן זית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק מקרון טורקיה איטלקי, מקרון איטלקי כיריים ומקרוני וגבינה איטלקיים.
הוראות
בתנור הולנדי או בקומקום למרק, מטגנים את הבשר, הבצל והשום בשמן עד שהבצל מתרכך.
הוסף את ששת המרכיבים הבאים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה.
להוסיף שעועית; מבשלים, ללא מכסה, למשך שעה.
מגישים על מקרוני; מקשטים בגבינה אם רוצים.