תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק נקניק איטלקי Tortellini. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 280 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. . אם יש לך מים, קישואים, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה טוב. נסו מרק טורטליני איטלקי עם נקניק, מרק נקניק איטלקי עם טורטליני, ו מרק נקניק איטלקי וטורטליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הנקניק בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני ו לטגן במשך 10 דקות, או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מסננים את השומן למעט כ 1 כף, מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
לאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, מים, יין, עגבניות, גזר, בזיליקום, אורגנו ורוטב עגבניות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות, ברפרוף כל שומן שעשוי משטח.