מרק נקניק איטלקי וטורטליני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק נקניק איטלקי Tortellini. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 280 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. . אם יש לך מים, קישואים, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה טוב. נסו מרק טורטליני איטלקי עם נקניק, מרק נקניק איטלקי עם טורטליני, ו מרק נקניק איטלקי וטורטליני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הנקניק בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני ו לטגן במשך 10 דקות, או עד השחמה היטב.
מסננים את השומן למעט כ 1 כף, מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון במשך 5 דקות יותר.
לאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, מים, יין, עגבניות, גזר, בזיליקום, אורגנו ורוטב עגבניות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות, ברפרוף כל שומן שעשוי משטח.
מוסיפים את הקישואים, טורטליני, פלפל ירוק ופטרוזיליה לפי הטעם. מבשלים במשך 10 דקות, או עד טורטליני מבושל לחלוטין.
יוצקים לתוך קערות בודדות ומקשטים עם הגבינה.