לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק נקניקיות וקייל. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 183 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, חומוס, קייל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו מרק נקניק וקייל, מרק כרוב נקניק, ו מרק כרוב נקניק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בתנור הולנדי על אש בינונית-נמוכה מבשלים את הנקניקיה, תפוחי האדמה והבצל בשמן למשך 5 דקות או עד שהנקניקיה מחוממת תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים קייל; מכסים ומבשלים 2-3 דקות או עד שהקייל נבול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
3
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 9-12 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מחק עלי דפנה.