לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק נקניקיות וקייל. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 183 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, חומוס, קייל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו מרק נקניק וקייל, מרק כרוב נקניק, ו מרק כרוב נקניק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בתנור הולנדי על אש בינונית-נמוכה מבשלים את הנקניקיה, תפוחי האדמה והבצל בשמן למשך 5 דקות או עד שהנקניקיה מחוממת תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים קייל; מכסים ומבשלים 2-3 דקות או עד שהקייל נבול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
3
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 9-12 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מחק עלי דפנה.