מרק נקניקיות איטלקי בריא
מרק נקניק איטלקי בריא יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון שלם 30 יש 143 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שום, עלי סלק שוויצרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק נקניק איטלקי, מרק נקניק איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי חם (מתכונים דומים).
הוראות
ב 4-ליטר סיר nonstick או תנור הולנדי, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבת נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
להסיר ולהשליך טפטופים מן הסיר.
באותו סיר, לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מסננים היטב על מגבות נייר; להפריש.
בסיר אותו, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, שום, תיבול איטלקי, מלח, פלפל, פתיתי פלפל, מים ומרק.
חום לרתיחה. הפחת את החום לנמוך; קוק חשף כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים בייקון, נקניק, כרוב ושעועית. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה וכרוב הם מכרז. מערבבים במחצית וחצי; לבשל רק עד מחומם.