מרק נקניקיות איטלקי רזה
מרק נקניק איטלקי רזה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המרק שלך. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לך מים, תיבול, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: פסטה רזה עם נקניק איטלקי, פלפלים, בצל ופטריות, מרק חתונה איטלקי רזה עם כרוב, ו מרק נקניק איטלקי.
הוראות
ב 4-ליטר סיר nonstick או תנור הולנדי, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבת נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
להסיר ולהשליך טפטופים מן הסיר.
באותו סיר, לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מסננים היטב על מגבות נייר; להפריש.
בסיר אותו, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, שום, תיבול איטלקי, מלח, פלפל, פתיתי פלפל, מים ומרק.
חום לרתיחה. הפחת את החום לנמוך; קוק חשף כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים בייקון, נקניק, כרוב ושעועית. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה וכרוב הם מכרז. מערבבים במחצית וחצי; לבשל רק עד מחומם.