מרק נקניק איטלקי רזה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המרק שלך. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לך מים, תיבול, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: פסטה רזה עם נקניק איטלקי, פלפלים, בצל ופטריות, מרק חתונה איטלקי רזה עם כרוב, ו מרק נקניק איטלקי.
הוראות
1
ב 4-ליטר סיר nonstick או תנור הולנדי, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבת נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להסיר ולהשליך טפטופים מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
באותו סיר, לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסננים היטב על מגבות נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
בסיר אותו, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, שום, תיבול איטלקי, מלח, פלפל, פתיתי פלפל, מים ומרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
חום לרתיחה. הפחת את החום לנמוך; קוק חשף כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
7
מערבבים בייקון, נקניק, כרוב ושעועית. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה וכרוב הם מכרז. מערבבים במחצית וחצי; לבשל רק עד מחומם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות