מרק נקניקיות ותפוחי אדמה איטלקי עשיר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם כבד, נקניק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: מרק נקניק איטלקי Paleo & Potato, Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, ו מרק תפוחי אדמה וינאי עשיר.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מניחים קישורי נקניק על מחבת ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שנעשה.
חותכים כל קישור לחצי לאורכו, ולאחר מכן לפרוסות 1/2 אינץ'. להפריש לאחר כך.
בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני, לטגן את הבצל ואת הפנצ ' טה במשך 10 דקות, או עד בצל הם כמעט ברור.
מוסיפים את השום והטחון לעוד דקה אחת.
מוסיפים את בסיס העוף או מרק, מים ותפוחי אדמה ומביאים לרתיחה במשך 15 דקות.
מוסיפים את כרוב, שמנת ונקניק שמורות, מבשלים במשך 5 דקות יותר ומגישים.