קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק נקניקיות ותפוחי אדמה איטלקי עשיר

מרק נקניקיות ותפוחי אדמה איטלקי עשיר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם כבד, נקניק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: מרק נקניק איטלקי Paleo & Potato, Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, ו מרק תפוחי אדמה וינאי עשיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים קישורי נקניק על מחבת ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים כל קישור לחצי לאורכו, ולאחר מכן לפרוסות 1/2 אינץ'. להפריש לאחר כך.
4
בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני, לטגן את הבצל ואת הפנצ ' טה במשך 10 דקות, או עד בצל הם כמעט ברור.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את השום והטחון לעוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את בסיס העוף או מרק, מים ותפוחי אדמה ומביאים לרתיחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בסיס עוףבסיס עוף
אפונה גויה®אפונה גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את כרוב, שמנת ונקניק שמורות, מבשלים במשך 5 דקות יותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כרובכרוב