קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק נקניקיות ותפוחי אדמה איטלקי עשיר

מרק נקניקיות ותפוחי אדמה איטלקי עשיר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם כבד, נקניק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: מרק נקניק איטלקי Paleo & Potato, Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, ו מרק תפוחי אדמה וינאי עשיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים קישורי נקניק על מחבת ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים כל קישור לחצי לאורכו, ולאחר מכן לפרוסות 1/2 אינץ'. להפריש לאחר כך.
4
בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני, לטגן את הבצל ואת הפנצ ' טה במשך 10 דקות, או עד בצל הם כמעט ברור.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את השום והטחון לעוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את בסיס העוף או מרק, מים ותפוחי אדמה ומביאים לרתיחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בסיס עוףבסיס עוף
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיפים את כרוב, שמנת ונקניק שמורות, מבשלים במשך 5 דקות יותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
כרובכרוב