הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פרמזן, עדשים ירוקות, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה נהדר. נסו מרק עדשים נקניק, מרק נקניק ועדשים, ו מרק נקניקיות עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לכסות את העדשים עם מים רותחים ולאפשר לשבת במשך 15 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, רסק עגבניות ועדשים מנוקזות, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים שנחשפו במשך 1 שעה, או עד העדשים מבושלים דרך ומכרז. תבדוק את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עדשים
6
מוסיפים את הקילבסה והיין האדום ומבשלים עד שהקילבסה חמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
אבקת זרעי אהבה
7
מגישים טפטוף בשמן זית ומפזרים פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
מניחים את התרנגולות, בצל, גזר, סלרי, גזר לבן, פטרוזיליה, טימין, שמיר, שום, מלח, ופלפלורנים ב 16 עד 20 ליטר סיר עם 7 ליטרים של מים ולהביא לרתיחה. רחף את פני השטח לפי הצורך. מבשלים חשפו במשך 4 שעות. מסננים את כל התוכן של הסיר באמצעות מסננת, להשליך את העוף והירקות, וצינה. להשליך את השומן המוקשה, ולאחר מכן לארוז את המרק במיכלים ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין