מרק סלמון ואורז אסייתי
מרק סלמון ואורז אסייתי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 416 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אורז, מלח, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סלמון אסייתי עם אורז חום פילאף, סלמון אסייתי פריך עם בוק צ'וי ואטריות אורז, ו סלמון אסיה וירקות על אורז: ארוחת ערב בריאה בפחות מ -30 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד רך כמעט, על 10 דקות.
מעיל הסלמון עם רוטב סויה ושמן שומשום.
בסיר גדול, לשלב את האורז מבושל, את הגבעולים כוסברה, זנגביל, מלח, מרק, ומים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
תוסיף את הסלמון לסיר. מבשלים, מכוסה, עד הסלמון הוא רק עשה, על 5 דקות.
מגישים את המרק מעוטר בעלים ובצלצלים כוסברה.
המלצת יין: זיווג מרק זה עם יין עשוי להיות קצת למתוח. בירה לאגר היא בחירה הרבה יותר טובה. והכי טוב: צלוחיות קטנות של סאקה חם, חריף.
הערות: השתמשנו אורז ארוך גרגר למרק שלנו. בסין וביפן, זה יהיה עשוי עם גרגר קצר, שהוא starchier ומתמוסס לתוך המרק יותר בקלות. אם אתה רוצה ללכת במסלול הקצר, arborio זמין.