מרק סלמון ותירס עם שעועית לימה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק סלמון ותירס עם שעועית לימה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 584 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, מרק עוף, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בקלה פריך עם שעועית לימה, סרטן ותירס, בייבי לימה שעועית ותירס קרם צ'ייב, ו סלמון עלום עם שעועית לימה ורוטב אלה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק, בייקון, ו 1/2 כפית מלח לסיר ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
שים את גרעיני התירס במעבד מזון ודופק שש עד שמונה פעמים לקצוץ.
מוסיפים את התירס לסיר ומבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה והתירס נעשים, בערך 5 דקות יותר.
מוסיפים את הסלמון, שעועית לימה, את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, ואת הפלפל. רק לחזור לרתיחה; הדג צריך להיות מבושל רק דרך. מערבבים במחצית וחצי ומגישים את המרק עם עירית.
וריאציה: אם אתה לא אוהד שעועית לימה, תחליף ירק אחר, כגון אפונה קטנה.
המלצה ליין: פינו בלאן מאלזס הוא טעים, שופע וזול. זה יספק תפאורה נהדרת לטעם העשיר של המרקם העשיר.