מרק סלק ועגבניות עם כמון
מרק סלק ועגבניות עם כמון עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 30 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מרק סלק ועגבניות עם כמון, מרק עגבניות גינה עם כמון, ו ארוחת ערב: צ'ילה-מרק עגבניות עם כמון וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לכסות את הסלק עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד למכרז, על 1 שעה; במידת הצורך, להוסיף יותר מים כדי לשמור על הסלק מכוסה.
מסננים את הסלק ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף קוצצים גס.
מחק את הסיר וחמם את שמן הזית בו.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת סלק קצוץ, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות לשחרר את המיצים שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים את 1 כפית כמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את מלאי הירקות ואת רסק עגבניות ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מחית את המרק בקבוצות במעבד מזון. מחממים מחדש את המרק בסיר ומתבלים במלח ופלפל.
מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם dollops של קרם frache.
מפזרים קצת כמון והפטרוזיליה ומגישים.