מרק סלק עלה דפנה
צריך ללא גלוטן, וכל 30 מרק? מרק סלק עלה דפנה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, סלק, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סלק עלה פסטו, עלה סלק מרוקאי או סלט סלק שוויצרי (Salade de Blettes), ו עלי ים מוקפצים (עלי בטטה) עם בלאקן (שרימפס הרשות הפלסטינית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לעטוף סלק בנייר כסף.
אופים את הסלק עד למכרז, על 1 שעה; לאפשר להתקרר, ואז לקלף את הסלק.
חותכים אותם לחתיכות בגודל ביס.
מחממים את שמן הזית בסיר מרק על אש בינונית, ומבשלים את הבצל האדום, הכרישה והשום עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
יוצקים את מרק הירקות, ומערבבים את הסלק, עלי המפרץ, קינמון, מלח, פלפל שחור, אורגנו, בזיליקום, קינמון, כמון וטרגון. מביאים את המרק לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים עד שטעמי עלי המפרץ ותבלינים מתערבבים, 20 עד 25 דקות. תבחר עלי דפנה.
מצקת על 1/4 של סלק לתוך בלנדר, ולהוסיף נוזל מרק לפי הצורך כדי למלא את הבלנדר על 1/4 מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הסלק ואת המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית הסלק עד חלקה, ויוצקים בחזרה לתוך המרק.