קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מרק סלק תפוחים

מרק סלק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוח סלק. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם מיץ תפוחים, מלח ופלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק טרי ומרק תפוחים, סקווש ומרק תפוחים עם סלק ובייקון, ו מרק סלק קלוי עם אגוזי לוז ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסלק בסיר גדול, כבד ולכסות עם מרק ומיץ. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, untiltender, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים את הסלק לקערה עם כפית מחוררת. כאשר מגניב מספיקכדי להתמודד, להחליק את העורות ולחתוך את הסלק לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים מרק דרך מסננת בסדר מרופדת עםשתי מגבות נייר ולהחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף את התפוחים ואת sauté רק caramelized, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
פירה סלק מבושל ותפוחים מטוגנים יחד בקבוצות במעבד אפוד, הוספת קצת מרק דרך צינור ההזנה. להחזיר את purée לסיר ולשלב עם מרק. מערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל. להעביר את המרק דרך מסננת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מגישים את המרק חם או קר, מגונדר עם קרם fraîche אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
8
למנה (ללא קרם fraîche): 120 קלוריות, 4.5 גרם שומן, 10mg כולסטרול, 20 גרם פחמימות, 2 גרם חלבון
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
9
אחר