מרק סלק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוח סלק. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם מיץ תפוחים, מלח ופלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק טרי ומרק תפוחים, סקווש ומרק תפוחים עם סלק ובייקון, ו מרק סלק קלוי עם אגוזי לוז ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלק בסיר גדול, כבד ולכסות עם מרק ומיץ. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, untiltender, כ 45 דקות.
מעבירים את הסלק לקערה עם כפית מחוררת. כאשר מגניב מספיקכדי להתמודד, להחליק את העורות ולחתוך את הסלק לחתיכות.
מסננים מרק דרך מסננת בסדר מרופדת עםשתי מגבות נייר ולהחזיר אותו לסיר.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
הוסף את התפוחים ואת sauté רק caramelized, על 10 עד 15 דקות.
פירה סלק מבושל ותפוחים מטוגנים יחד בקבוצות במעבד אפוד, הוספת קצת מרק דרך צינור ההזנה. להחזיר את purée לסיר ולשלב עם מרק. מערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל. להעביר את המרק דרך מסננת, אם תרצה.
מגישים את המרק חם או קר, מגונדר עם קרם fraîche אם תרצה.
למנה (ללא קרם fraîche): 120 קלוריות, 4.5 גרם שומן, 10mg כולסטרול, 20 גרם פחמימות, 2 גרם חלבון