מרק סלרי ואורז עם עשב לימון
צריך ללא גלוטן ומרק טבעוני? סלרי ומרק אורז עם לימון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 137 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם יש לכם אורז, סלרי, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: מרק סלרי עם אורז, קערת אורז עוף בזיליקום תאילנדי עם אורז קוקוס לימון, ו אורז קוקוס לימון.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל והסלרי. כיסוי וזיעה במשך 20-25 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים את עשב לימון ואורז מלא וממשיכים לבשל במשך כמה דקות.
מוסיפים את היין והמניה, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, במשך 1 שעה.
מוסיפים את אורז הבר וממשיכים לבשל במשך 30 דקות נוספות. בינתיים, אם אתה משתמש בו, קיטור התרד.מתבלים את המרק לפי הטעם ומערבבים בתרד ממש לפני ההגשה.