מרק סלרי עם צדפות ופודינג שחור
מרק סלרי עם צדפות ופודינג שחור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 287 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לך לחנות ותביא פודינג, סלריק, צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מחית מרק סלרי עם סלריאק מזוגג ותפוח בקארי, Rutabagan ו Celeriac פורי עם צדפות צרובות, ו מרק סלרי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את הסלריק, שאלוט ושום. מטגנים בעדינות במשך כמה דקות, עד שהם מתרככים ללא צביעה.
מוסיפים את היין הלבן, מביאים הכל לרתיחה ומפחיתים את הנוזל בחצי.
מוסיפים את ציר העוף ואגוז מוסקט, מביאים לרתיחה שוב, ואז מפחיתים את החום ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד סלריק הוא רך.
הסר מהחום וקריר במשך 5 דקות.
מעבירים את המרק למעבד מזון ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
יוצקים את המרק בחזרה למחבת, מוסיפים את השמנת בנדיבות מתבלים במלח ופלפל טחון טרי. לחמם בעדינות בזמן שאתה מסיים את כל השאר.
במחבת גדולה, מטגנים את הפודינג השחור עד פריך. מניחים בצד על נייר מטבח כדי לספוג כל שומן. תמחק את המחבת.
מחממים את המחבת שוב עד חם ולהוסיף את החמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף את הצדפות לצרוב במשך 1 דקות בכל צד, או עד רק מבושל דרך, ואז במקום על צלחת חמה. כדי לשרת, לשפוך את המרק לתוך 8 קערות, העליון כל אחד עם 3 צדפות ומפזרים פודינג שחור.