מרק סנאפר אדום עם נבטי שעועית טריים ושמן שום נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 65 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פטריות, שמן canolan, נבטי שעועית מונג, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פילה סנאפר אדום על טוסט שום עם סלט ארוגולה שעועית לבנה, ו טופו חמוץ מתוק עם נבטי שעועית ועשבי תיבול טריים.
הוראות
1
יוצקים את המים לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את ראשי הדגים ואת העצמות, 3 כפות של רוטב הדגים ואת lemongrass, זנגביל, בצל ו 2 כפיות של מלח כשר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
רוטב דגים
אליקסיר ג
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
3
בינתיים, לחתוך את פילה סנאפר לתוך 1 1/2 אינץ חתיכות ולהעביר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
להוסיף 2 כפות של השמן, הנותרים 2 כפות של רוטב דגים ולזרוק. מקררים את הדג במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
ממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מחממים את 6 כפות השמן הנותרות במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד ריחני וזהוב קל, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
7
יוצקים את שמן השום לתוך קערה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
8
מסננים את המרק דרך מסננת בסדר, הקשה קשה על מוצקים. תמחק את הסיר. להחזיר את מרק הדגים אליו ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום מתון עד רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים את סנאפר במרינדה ומבשלים רק עד אטום, על 2 דקות. מתבלים את המרק במלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ועוד 2 כפות מי קרח
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
11
מוסיפים את נבטי השעועית ואת הבצל הירוק ומערבבים בשמן השום.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.