מרק ספגטי ברוקולי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. עם כפית ציון 92%, המנה הזו אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ספגטי ברוקולי, ספגטי עם צדפות וברוקולי, ו ספגטי עם ברוקולי ולימון.
הוראות
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מערבבים ברוקולי ומלח ומבשלים עד שהם רכים. שוברים ספגטיני ומערבבים לסיר. מבשלים 8 עד 10 דקות נוספות, עד שהפסטה היא אל דנטה.
מגישים בקערות ומעליהן כף זית ומעט פלפל גרוס טרי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה זו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.