מרק סקווש בקערות דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש בקערות דלעת. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 331 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא פלפל, בצל מטוגן, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דלעת-בלוט סקווש, מרק דלעת ודלעת, ו דלעת בגריל ומרק דלעת דלורית.
הוראות
הפוך את הקערות: מחממים את התנור ל 400 מעלות F. השתמש בסכין חיתוך לחתוך מעגל גדול סביב גזע של כל דלעת (לעשות חתך זיגזג, אם תרצה).
הסר את המכסה וגרוף את הזרעים והסיבים.
מפזרים את החלק הפנימי של כל אחד עם 1/2 כפית כל סוכר ומלח.
מניחים את הדלעות ואת העפעפיים על תבנית אפייה; צולים עד מכרז, 20 עד 35 דקות, בהתאם לגודלם.
בינתיים, להפוך את המרק: להמס את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל ואת 1 כפית מלח. רצועת עלי הקורנית לתוך הסיר, להגדיל את החום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הדלעת ואת הסוכר ומבשלים, ערבוב, עד מזוגג, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים 5 כוסות מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד הדלעת מכרז, 15 עד 20 דקות.
עבודה בקבוצות, להעביר את המרק לבלנדר, לפצח את המכסה כדי לאפשר בריחה קיטור מחית עד חלקה; לחזור לסיר (או מחית ישירות במחבת עם בלנדר טבילה). מערבבים את השמנת הכבדה, אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל, וממשיכים לפי הצורך.