תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש בקערות דלעת. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 331 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא פלפל, בצל מטוגן, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דלעת-בלוט סקווש, מרק דלעת ודלעת, ו דלעת בגריל ומרק דלעת דלורית.
הוראות
1
הפוך את הקערות: מחממים את התנור ל 400 מעלות F. השתמש בסכין חיתוך לחתוך מעגל גדול סביב גזע של כל דלעת (לעשות חתך זיגזג, אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
רול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את המכסה וגרוף את הזרעים והסיבים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מפזרים את החלק הפנימי של כל אחד עם 1/2 כפית כל סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים את הדלעות ואת העפעפיים על תבנית אפייה; צולים עד מכרז, 20 עד 35 דקות, בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בינתיים, להפוך את המרק: להמס את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל ואת 1 כפית מלח. רצועת עלי הקורנית לתוך הסיר, להגדיל את החום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הדלעת ואת הסוכר ומבשלים, ערבוב, עד מזוגג, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים 5 כוסות מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד הדלעת מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
עבודה בקבוצות, להעביר את המרק לבלנדר, לפצח את המכסה כדי לאפשר בריחה קיטור מחית עד חלקה; לחזור לסיר (או מחית ישירות במחבת עם בלנדר טבילה). מערבבים את השמנת הכבדה, אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל, וממשיכים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)