מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, מים, סלטה ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 97%. נסו מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים, מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח, ו פרושוטו עוף עם עלי מרווה מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375° F. מקצצים את הדלעת ומוציאים את הזרעים.
מברשת את המשטחים עם שמן, דברים חללים עם השום, ומניחים אותם לחתוך צדדים על תבנית אפייה.
אופים עד מכרז כאשר לחוץ עם אצבע, על 30 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים את השמן 1/4 כוס עד כמעט עישון, ואז טיפה בכל עלי מרווה ומטגנים עד מנומר כהה, על 1 דקה. מניחים את העלים בצד על מגבת נייר ומעבירים את השמן לסיר מרק רחב.
מוסיפים את הבצל, מרווה קצוצה, קורנית ופטרוזיליה ומבשלים על חום בינוני עד הבצל החלו חום סביב הקצוות, 12 עד 15 דקות. סקופ את בשר הסקווש לתוך הסיר יחד עם כל מיצים שהצטברו במחבת. מקלפים את השום ומוסיפים אותו לסיר יחד עם 1 1/2 כפיות מלח ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 25 דקות. אם המרק הופך סמיך מדי, פשוט להוסיף יותר מים כדי לדלל אותו. טעם של מלח.
בהתאם לסוג הסקווש שהשתמשת בו, המרק יהיה חלק או מחוספס. מחית או להעביר אותו דרך טחנת מזון אם אתה רוצה מרק מעודן יותר. מצקת אותו לקערות ולהפיץ את הגבינה מעל.
מקשטים כל קערה עם עלי מרווה מטוגנים, מוסיפים פלפל ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA