לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את מרק הדלעת הצהוב. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.49 דולר למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 114 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דלעת קיץ, מלח, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 80% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק דלעת קיץ צהוב צהוב , מרק דלעת קיץ צהוב ותירס , ומק קיץ צהוב מרק תירס .
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים את הבצל והכרישה בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים דלעת; להקפיץ 5 דקות. מערבבים פנימה את המרק, התימין והמלח. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהדלעת רכה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לזרוק ענפי טימין. מצננים מעט. בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים הכל למחבת. מערבבים פנימה מיץ לימון ורוטב פלפל חריף; חום דרך.
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. NV Saccetto "Zecchino" DOC Brut Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.