מרק סרטנים
מרק סרטנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מיץ לימון, שאלוט, בשר סרטנים ענק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו מרק סרטנים.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצלצלים וסלרי למחבת; מבשלים 10 דקות או עד מתרככים, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. מערבבים ורמוט; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מוסיפים מלח, פלפלים, ו 8 אונקיות בשר סרטנים.
מערבבים חלב ומיץ צדפות בקערה גדולה. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מקציפים קמח לתערובת חלב; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה או עד מעט מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים חצי תערובת חלב בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת חלב. להחזיר תערובת פריד למחבת. מערבבים בקרם; מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד מחומם היטב.
שלב את 8 אונקיות הנותרים בשר סרטנים, עירית, ומיץ לימון בקערה בינונית. מרק העליון עם תערובת בשר סרטנים.
הערה יין: אם יש פעם זמן לשלוף שרדונה טוב, זה כאשר הסרטן הוא על השולחן. פרי התפוחים השופע של היין אוהב את הצדפות המתוקות, ואם אתה בוחר יין עם קצה של הדר שמנת, זה עובד כמו טוויסט של לימון. השרדונה של עמק נאפה 2007 (35$), ממשפחת Antinori באיטליה, הוא הבקבוק שלך למרק הסרטנים, עם הדרים פריך ועשבי תיבול מרעננים איזון הפרי המתוק שלה. -- שרה שניידר
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.