קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות50
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סרטנים מיושן של בולטימור

מרק סרטנים מיושן של בולטימור
מרק סרטנים מיושן של בולטימור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 363 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, תירס, בשר סרטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגות סרטנים בבולטימור, Baltimore סרטן בייגלה מקלות, ו לבבות טבעונים של עוגות סרטנים בבולטימור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הגזר, ומבשלים חשפו עד מכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לנקז היטב, ולהניח בצד.
4
מניחים את עצם החזיר, שעורה, מלח ופלפל בסיר מלאי גדול עם 4 כוסות מים. מבשלים מעל חום בינוני במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
שעורהשעורה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים כרוב ועגבניות; להמשיך רותח במשך 15 דקות נוספות. מערבבים את תפוחי האדמה והגזר. מבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, פירסינג בקלות עם מזלג, 20 עד 30 דקות. מערבבים ב 1 כוס מים, תירס, שעועית ירוקה, שעועית לימה, ואפונה. מבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
בעוד המרק מתבשל, נקו את הסרטנים על ידי פתיחתו וזרקו את הריאות והפה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
הסר את tomalley צהבהב-חום ולהניח בצד. לשבור את הסרטנים לשניים ולהוסיף למרק יחד עם תיבול פירות ים. מבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
8
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. מבשלים ומערבבים את הטומלי השמור בשומן הבייקון שנותר על אש נמוכה עד שהתערובת הופכת לרוטב. מערבבים את tomalley מבושל לתוך המרק עם 1 כוס מים יותר. המשך רותח במשך 45 דקות, ולאחר מכן להוסיף את גוש crabmeat. מתבלים במלח, פלפל ופירות ים נוספים, במידת הצורך. מבשלים במשך 1 שעה ו 15 דקות, ערבוב מדי פעם. להפחית חום נמוך, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
בשר סרטניםבשר סרטנים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.