מרק עגבניות נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גזר, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. כאשר הוא חם, מוסיפים את הבצל והגזר, מפזרים מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב, עד שהירקות מתחילים להתרכך (3-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את רסק העגבניות, מנמיכים את החום מעט, וממשיכים לבשל, מערבבים כדי לצפות את הירקות עם הדבק, עד שהמשחה מתחילה להחשיך-אל תתנו לזה לשרוף (1-2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3
רצועת עלי הקורנית מן הגבעול ולהוסיף אותם לסיר יחד עם העגבניות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות לשבור (10-15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים 2 כוסות מים או מיץ ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך התערובת בועות בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחת
5
בואו לבשל עד שהטעמים להתיך (5 דקות יותר).
6
לטעום ולהתאים את התיבול; אם המרק טעם שטוח (אבל מלוח מספיק), מערבבים את הסוכר. אם זה עבה מדי, להוסיף יותר מים, 1/4 כוס בכל פעם. אם הוא דק מדי, מבשלים עד שהוא מתעבה ומפחית מעט (זה גם יעצים את הטעמים).
הוסף 1/2 כוס אורז לבן, בולגור, או קוסקוס עם המים בשלב 2, יחד עם 1 יותר כוס נוזלי. מבשלים עד הדגן הוא מכרז (5-15 דקות) ולהיות מוכנים להוסיף קצת יותר מים אם המרק מקבל עבה מדי.